Nu har jag fått nog

Idag blev merparten av mina sajter som hostas av Ballou onåbara igen för femte gången på tre dagar. Inte ok. För mig innebär det att jag definitivt kommer att flytta min sajter så fort jag får access till FTP-kontot. Jag vet att Ballou är en relativt liten aktör på marknaden, men nog kan man reagera snabbare och vara mer proaktiv än vad man är idag. Kan tycka att det är märkligt och beklagligt att man har en Facebook-sida som man inte kan posta till. För mig känns det som att man inte vågar stå för sina tjänster om produkter och leder all dialog till stängda kanaler. Man har även ett Twitter konto som är i princip inaktivt.

I går skickade jag en tweet om min frustration över mina sajter som hela tiden går ner:

Och det tog inte lång tid förrän jag fick svar ifrån de flesta webbhotell i landet, utom Ballou.

Jag trodde ju i min enfald att alla webbhotell har en bevakning på sökordet webbhotell, men uppenbarligen inte.

Nåväl, jag får ändå tacka Ballou för den här tiden, och ni har varit bra och duktiga emellanåt också, men nu är det dags för mig att välja någon annan. Så nu börjar arbetet med flytt, och då är det tur att man varje dag sparar en komplett backup inkl. databas i dropbox.

Annonser

3 reaktioner på ”Nu har jag fått nog

  1. Tyvärr har Leifs sajter varit drabbade av s.k. Bruteforce attacker, massiva inloggningsförsök mot WordPress som skapar överbelastning=störningar. Vet att supporten haft en dialog med Leif under dagen, så även jag. Hoppas vi hittat en lösning som kan undvika problemen framöver. Vi skall såklart vara mer på hugget och återkoppla på missnöje även om det kommer via twitter, FB, osv – där måste vi bli bättre.
    /Jonas Gustafsson, VD

  2. Vi gör ett nytt försök. Jag har haft mycket kontakt med supporten idag som varit mycket hjälpsamma och förhoppningsvis så är det löst. Nu återstår bara att se om det räcker. Och stor eloge till Jonas som personligen ringde upp och kollade läget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s