Äntligen fredag…

Igen. Det har varit en helt hysterisk vecka, så min strategi med Blogg100 kom helt av sig. Min tanke var att försöka tillämpa en metod där de flesta inläggen kommer att publiceras på den här bloggen, med en lite lättare karaktär. Det kommer förmodligen bli mycket länkar. Mitt mål är att minst ett inlägg i veckan ska publiceras på Reklam2 bloggen. Utöver det så bör det även publiceras på The Frank Family. Men veckan som varit har varit mycket jobb. Och sena kvällar så bloggandet har inte riktigt tagit fart i den omfattning som jag hade önskat. Ännu. Bland annat så har jag ett ofärdigt inlägg om Tele2 och varför jag tycker att de har gjort bort sig ur ett varumärkesperspektiv, men det inlägget får vänta lite. Men det kommer.

Detta är ett krystat inlägg i #Blogg100

Annonser

En reaktion på ”Äntligen fredag…

 1. Liffeman, spar din energi och låt Tele2 spela bort sig själv. De är inte ensamma om att inte fatta det här med varumärke.

  Kolla gärna vår hemsida, som vi lade upp efter 3 års fruktlösa diskussioner med Ving. Vi hade initialt inte tänkt att ha en öppen hemsida, utan bara som diskussionsunderlag med Ving, men de vägrade att överhuvud taget prata med oss, förrän vi gjort hemsidan offentlig. Då blev det fart, många advokater, PR-byråer etc fick betalt av Ving för att hitta ett sätt att fälla oss. Det lyckades de inte med. Senaste rekommendationen från Ving är att de vill vi skall stämma dem i domstol, så tar de sitt beslut därefter. Vaddå? David mot Goliath. Vår möjlighet vid vinst är att försäkringspengarna betalas av Ving, vår risk är att vi får betala allt arbete för Ving, rättegångskostnader etc… Valet var ganska enkelt för oss.

  Det som känns mest frustrerande är att det stora företaget lägger ned massor av resurser och energi på att fälla den människa som råkat ut för deras slarv och obetänksamhet, i stället för att diskutera fram en lösning, som säkert vore mycket billigare.

  Intressant är att hemsidan på ett sätt har varit en del i läkningsprocessen för det nya liv, som min hustru Anne-Cathrine, jag, våra barn, barnbarn och all övrig släkt och vänner har fått uppleva. På plussidan ser vi att Ving inte längre handlar upp den typen av bussrresor som vi och 50 andra råkade illa ut på.

  Senast vi gjorde uppdatering av hemsidan var nog år 2006, 10 år efter bussolyckan i mars 1996. Nu funderade vi på att släcka ned per 1 april 2014, men vi låter den ligga uppe minst 1 år till. Om inte annat kan det vara lite nostalgi att se färgsättningen under medio 1990-talet. Skall bli spännande att se vad Ving tänker använda ”www.vingkund.se” till. I början då de köpt namnet gjorde de en direktlänk till sin egen sida, men det var inte så lyckat.

  För den som orkat läsa såhär långt så kommer länken här: http://www.vingkund.com

  Trevlig helg!

  Rolf O

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s